В ЦПЕМ відбулось навчання робочої групи з питань енергоефективності та впровадження системи енергетичного менеджменту ДП «НАЕК «Енергоатом»

В рамках Меморандуму про співробітництво в сфері енергозбереження, енергоефективності та енергетичного менеджменту з 11 по 28 вересня 2018 року в Центрі підготовки енергоменеджерів Інституту енергозбереження та енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулось навчання робочої групи з питань енергоефективності та впровадження системи енергетичного менеджменту ДП «НАЕК «Енергоатом» за програмою «Енергетичний менеджмент. Організація і управління енергозбереженням і підвищенням енергетичної ефективності організації (на базі ISO 50001)».

У навчальному курсі взяв участь 21 працівник підприємства – це фахівці середньої ланки управління, керівники служб якості та управління, виробничо-технічних служб, підрозділів інвестиційного та фінансово-економічного напрямку. Організатором навчання виступила виконавча дирекція з якості та управління Дирекції Компанії.

За результатами навчання всі учасники успішно склали контрольний тест та отримали свідоцтва КПІ ім. Ігоря Сікорського про підвищення кваліфікації та сертифікати.